Начало Бокс Националната боксова лига се завръща на 14 декември

Националната боксова лига се завръща на 14 декември

Националната боксова лига се завръща на 14 декември
0

На 14 декември от 19:30 часа най-мащабното боксово събитие на Българска федерация по бокс се завръща. Третото издание на „Национална боксова лига“ ще се проведе в спортна зала „София“, парк Борисова градина.

На ринга ще излязат отбора на Хановете срещу отбора на Багатурите. Във финалната вечер ще бъдат излъчени и победителите в лигата за 2018 година.

Програма за вечерта:

56 кг Емануил Богоев срещу Стефан Иванов
60 кг Кирил Русинов срещу Якуб Чиновлиев
69 кг Николай Коев срещу Мартин Иванов
75 кг Павлин Спасов срещу Рами Киуан
64 кг Христо Златев срещу Иван Атанасов
81 кг Пламен Петков срещу Виктор Николов
52 кг Даниел Асенов срещу Дарислав Василев
91 кг Радослав Пантелеев срещу Кристиян Димитров
91+ кг Рангел Станоев срещу Петър Белберов

„Българска федерация по бокс и Национална боксова лига подкрепят инициативата „Да върнем Ванката на футболния терен“. Част от събраните приходи ще бъдат дарени за лечението на Иван Тодоров. На място на събитието ще има и дарителска кутия“, пишат във фейсбук организаторите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.