Начало Бокс Най-изявените в бойните спортове ще бъдат отличени на годишните награди „Златен пояс“ 2022г.

Най-изявените в бойните спортове ще бъдат отличени на годишните награди „Златен пояс“ 2022г.

Най-изявените в бойните спортове ще бъдат отличени на годишните награди „Златен пояс“ 2022г.
0

Най-добрите състезатели и треньори в бойните спортове за 2022 г. ще бъдат отличени за пета поредна година от Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) – единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България. Официалната церемония по връчване на годишните награди „Златен пояс“ 2022 ще се проведе в телевизионен формат на 19 декември от 19:30 часа и ще се излъчва на живо по националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, която е официален медиен партньор на събитието.

Изявени състезатели и треньори, постигнали невероятни резултати, ще бъдат отличени със статуетките „Златен пояс“ за 2022г. в следните категории: „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“. Паралелно с това, всяка една от 12-те федерации-членки на Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им и отдадеността им към развитието на бойните спортове през годината.

По време на официалната елегантна церемония ще бъде връчена и специална награда на заслужили журналисти с принос към популяризирането и развитието на бойните спортове.

Целта на наградите е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Официалната церемония по връчване на годишните награди „Златен пояс“ 2022г. ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и онлайн на bgonair.bg и Boec.BG, както и във Facebook страницата на НАБС.

тагове: