Начало Бокс Наказаният Аделей е пред завръщане още през март срещу непобеден британец

Наказаният Аделей е пред завръщане още през март срещу непобеден британец

Наказаният Аделей е пред завръщане още през март срещу непобеден британец
0

Дейвид Аделей (12:1) може да се завърне по-скоро от очакваното и дори Франк Уорън е готов да го изправи срещу Соломон Дакрийс (8:0) още през март за бойната галавечер Magnificent Seven Rides Again в Бирмингам, съобщи Boxing Scene.

„Биг Ди“ си изпроси наказание от Британската боксова комисия (BBBC) за изблика на нерви при поражението от Фабио Уордли в Рияд на 28 ноември миналата година. Между двамата имаше огромно напрежение още преди срещата, а на ринга Аделей бе отказан с технически нокаут в 7 рунд. Съдията Джон Латъм спря срещата, след като прецени, че Дейвид не е в състояние да се отбранява, а след това 27-годишният лондончанин реагира бурно и дори удари арбитъра с ръкавицата си в тялото му. Има насрочено изслушване по темата от BBBC, където ще се прецени срокът на спрените му права. Инцидентът не бе особено сериозен, така че има реален шанс за развитие в полза на боксьора.

За момента на Magnificent Seven Rides Again са обявени мачовете на Нейтън Хейни – Брад Паулс, Лиъм Девълс – Ерик Роблес Аяла, Денис МакКан – БРад Станд, Итън Джеймс – Оуен Купър, Джо Джойс – Кеш Али и Зак Паркър – Тайрон Зеуге. Събитието е планирано за 16 март.