Начало Бокс Нгану: Имам опции, но реваншът с Фюри ми е приоритет

Нгану: Имам опции, но реваншът с Фюри ми е приоритет

Нгану: Имам опции, но реваншът с Фюри ми е приоритет
0

Франсис Нгану определено доказа, че има място сред най-добрите в бокса, след като едва не триумфира над Тайсън Фюри преди седмица в Рияд. Мнозина го призовават да продължи в спорта и да не се връща към MMA, а той вече призна, че разполага с няколко възможности, но предпочита да се пробва отново срещу британеца.

Искам реванш. В момента имам доста опции пред мен, но исках да подбирам разумно и предпочитам първо да направим реванш. Най-добрият сценарий за мен е да изчакам Фюри. Ако Усик може да отстъпи и ми позволи да се бия с Фюри, ще ги оставя след това да правят, каквото поискат. Може да се върна малко към MMA и след това малко към бокса с други хора. Планирам да се бия два пъти догодина, като започна през февруари или март“, каза „Хищника“ пред TMZ Sports.

Трудно бихме повярвали, че Олександър Усик би отстъпил мястото си на следващия съперник срещу Тайсън Фюри, тъй като сагата помежду им продължава вече прекалено дълго, а и залогът е за безспорната титла в тежка категория. Освен това надали има по-добър момент за него, да се изправи срещу британеца, защото всички видяхме, че той не бе в най-доброто си състояние.