Начало Бокс Нгану: Срещнах много двуличници преди да подпиша с PFL

Нгану: Срещнах много двуличници преди да подпиша с PFL

Нгану: Срещнах много двуличници преди да подпиша с PFL
0

Франсис Нгану направи резюме на изминалата 2023 г., в която успешно премина през най-трудния период от кариерата си, а именно напускането на UFC, дебюта в бокса и договора с PFL. Преди обаче да направи най-голямата крачка в живота си, той е трябвало да отсее куп оферти, които едва не са го изпратили в погрешната посока.

Имах доста противоречиви предложения за кариерата ми, защото всичко се въртеше около нея през годината. Преговорите с различни организации бяха интересни. Много от тях искаха просто да ръководят сценария и евентуално да си осигурят някаква промоция. Срещнах се с много различни хора, а някои бяха двулични. Това е част от бизнеса, но вече разбрах, че може да е мръсен. Има хора, които се правят на такива, каквито не са. Но това е хубавата страна от процеса по образованието. Първо трябваше да стана боец, а след това трябваше да се науча и на тези неща. Повечето бойци никога не го постигат и затова мнозинството от тях остават прецакани“, каза Нгану в своя YouTube канал.

Боксовият дебют на „Хищника“ със сигурност привлече много внимание, защото той свали в нокдаун Тайсън Фюри при срещата им в Рияд, а след това съдиите едва успяха да ги разделят в полза на „Циганския крал“.

През настоящия сезон в PFL Франсис Нгану предстои да дебютира за организацията срещу един от шампионите в тежка категория. Най-вероятно това ще е Ренан Ферейра, но все още мачът не е обявен официално.