Начало Бокс НКП организира четвърти пореден боксов турнир между фракциите на „сините“

НКП организира четвърти пореден боксов турнир между фракциите на „сините“

НКП организира четвърти пореден боксов турнир между фракциите на „сините“
0

Националният клуб на привържениците на Левски и Българската федерация по бокс организират четвъртия пореден боксов турнир между фракциите на Левски под надслов „Свободата да избираш“.

Турнирът е част от многобройните инициативи на НКП, свързани с възпитанието на младите левскари. Целта е енергията и вниманието им да бъдат съсредоточени към спорта и дисциплината, а не към „уличните прояви“.

Затова и фокусът на събитието е поставен върху възможността на всеки от нас да избере да спортува и така да бъде свободен от зависимости. Политиката на организацията по превенцията на насилието и футболното хулиганство е трайно установена от години и е доказала положителните си резултати.

НКП предварително изказва своята искрена благодарност към БФБ и любезните домакини на събитието от зала „Универсиада“, без чиято подкрепа то нямаше да бъде възможно.

Очакваме ви на 12 февруари, петък, от 17:30 часа в зала „Универсиада“, за да проследите на живо 16-те двубоя, в които участие ще вземат: София-Запад, Южна Дивизия, Blue Terror – Русе, Old Capital Boys – Велико Търново, Ултрас Видин, Ултра Варна, QDVP, Торсида Кюстендил, Вандалс Плевен, Сини Хуни – Перник, Синя хунта – София, Сини Лъвове – Сандански, Сините от Нови Искър.

За събитието са осигурени ВИП места, които всеки ще може да заеме срещу скромното дарение от 5 лева на влизане в залата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.