Начало Бокс Нокаутирали два пъти Джошуа на спаринг
0

Нокаутирали два пъти Джошуа на спаринг

Нокаутирали два пъти Джошуа на спаринг
0

Световният шампион Антъни Джошуа, който се подготвя за мегасблъсъка с Кличко на 29 април, е бил нокаутиран два пъти по време на спаринги. Британецът има 18 победи на ринга, а  всичките са с нокаут.

Джошуа паднал два пъти в спарингите с Лоурънс Околие и 19-годишния талант Даниел Дюбоа. Антъни не отрече информациите, нито ги потвърди, но обяви, че целта в тези спаринги е да понесе много болка.

„Според кодекса на боксьора, не е правилно да говориш за спаринги. Ако някой те е поканил, за да тренира с теб, той те внедрява в своя кръг на доверие. И не смятам, че е честно да предадеш този кръг. Истината е, че тези тренировки се правят, за да видя колко мога да понеса. За да науча тялото си на болка, тъй като в реална ситуация е възможно да бъда ударен. И трябва да съм подготвен как ще реагирам на подобно нещо. Какъв е смисълът да бия всички на тренировка и да се заблуждавам, че нямам върху какво да работя, ако след това на мач пропусна някой удар, който би могъл да ме повали? Трябва да усещам болката, да бъда нараняван на тренировка, за да знам какво е и да се науча да живея с това“, заяви Антъни Джошуа.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.