Начало Бокс Обрат: Мейуедър се завръща през 2020

Обрат: Мейуедър се завръща през 2020

Обрат: Мейуедър се завръща през 2020
0

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър загатна завръщане в социалните мрежи. Само преди два дни „Парите“ обяви, че е приключил с големия спорт, защото „здравето е на първо място“.

Флойд подчерта зачестилите смъртни случаи в бокса от началото на лятото.

„Получих обаждания да се завърна на ринга, но здравето е моето богатство. Боксът е много, много брутален спорт. В последните няколко години доста боксьори починаха на ринга. Трябва да знаеш кога да спреш окончателно. Имах страхотна кариера“ 

Мейуедър беше уверен, че ще продължи да участва единствено в частни бойни шоу вечери пред отбрана публика.

Това не е първият случай, в който американецът се отмята набързо от думите си. Само преди година той се въвлече в сага с азиатската верига Rizin.

Няколко пъти уверяваше, че ще се бие с Теншин Насукава, а след това отричаше за такъв мач. Все пак двамата се срещнаха на ринга и Флойд Мейуедър нокаутира младия си съперник.

Последният му официален боксов мач път бе срещу Конър Макгрегър през 2017 година. Много е вероятно и този път да видим среща с представител на ММА-я.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.