Начало Бокс Оперираха Бари Хърн след сърдечен удар

Оперираха Бари Хърн след сърдечен удар

Оперираха Бари Хърн след сърдечен удар
0

Емблематичният мениджър Бари Хърн е получил сърдечен удар и вече е добре. Новината съобщи синът му Еди, на когото старшият повери промоутърската къща „Мачрум боксинг“.

„Ако мога да ви се отблагодаря достатъчно, искам в частност да благодаря на медицинския екип от болница Брумфийлд и Базилдън. Баща ми беше откаран там миналата неделя, след като получи мини сърдечен удар“, публикува Еди Хърн в социалните мрежи.

„Беше опериран. Вече е буден и е добре. Връща се обратно вкъщи“, допълва мениджърът на Антъни Джошуа, Дилиън Уайт, Олександър Усик и др.

Бари Хърн все още пази силните си позиции в бокса, въпреки че в последните години се отдаде на снукър, билярд, боулинг и др. Собственик е на футболния клуб Лейтън Ориент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.