Начало Бокс Отборът на Райдър иска реванш за световната титла

Отборът на Райдър иска реванш за световната титла

Отборът на Райдър иска реванш за световната титла
0

Отборът на Джон Райдър и самият боксьор са се свързали със Световната боксова асоциация, за да възстановят статута на претендент №1. Сърцатият боец в средна категория загуби по точки от Калъм Смит, а голяма част от феновете и експертите бяха сигурни в победата на 31-годишния Райдър.

„Не знам дали ще получа друг шанс с него, защото той се е устремил към големите битки с Канело и Головкин“, Райдър сподели пред skysports.com. „Вярвам, че аз спечелих, моят отбор също. Напълно непознати на улицата ми го казват също.“

Снимка: БТА

„Много сме ядосани на това решение. Срамота е, че мечтата ми не се сбъдна онази нощ, а трябваше“, допълни боксьорът.

Съдиите край ринга отсъдиха 116-112, 116-112 и 117-11 в полза на шампиона.

Самият Смит заяви, че иска битка на „Анфийлд“ и е малко вероятно да даде реванш на Райдър, ако не бъде задължен да го стори.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.