Начало Бокс Пакиао и Търман с последни закани преди зрелището (ГАЛЕРИЯ)

Пакиао и Търман с последни закани преди зрелището (ГАЛЕРИЯ)

Пакиао и Търман с последни закани преди зрелището (ГАЛЕРИЯ)
0

Далеч от приятелския тон премина последната пресконференция преди битката за пояса на WBA в полусредна категория при мъжете. Мани Пакиао и Кийт Търман застанаха очи в очи пред медиите и показаха шампионските колани.

Единият е с легендарен статут – световен първенец в 8 различни категории, а другият е непобеден (29-0) и защитава титлата в полусредна категория от 2013 година.

Дългоочакваният мач е в меката на шоуто – „МГМ Гардън“ Лас Вегас, в неделя сутрин българско време.

„За мен този мач не е нищо особено. Той трябва да се доказва“, заяви легендарният „Пакмен“.

„Ще продължавам да му се усмихвам, а пък той да ме обижда колкото иска. Лесно е да се говори, но трудното е на ринга. В спорта съм от много дълго време и съм по-опитен от него. Радвам се, че на 40 години още правя това, което обичам. Боксът е най-голямата ми страст. Мотивиран съм до краен предел и ще зарадвам феновете си“, допълни филипинецът.

„Мани няма да направи нищо с тези малки ръчички на тиранозавър Рекс“, закани се Търман.

„Вече гледам към финалните щрихи, в които съм с високо вдигната ръка. Ще го набия здраво. Аз съм победител в живота. Ще забия хоумрън. Всички сте виждали силата ми и знаете, че ще го приспя. Аз вече влязох в историята с победата над Дани Гарсия. Не бъдете изненадани, когато пожелая лека нощ на Мани Пакиао“, обеща Кийт Търман.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.