Начало Бокс Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес
0

Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес

Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес
0

Услугата за създаване и споделяне на видео съдържание Triller спечели наддаването за организирането на следващия мач с участието на новата голяма звезда в лека категория Теофимо Лопес.

23-годишният американец, който отмъкна от Василий Ломаченко титлите на IBF, WBO и Супер WBA, през миналата година, ще се изправи срещу Джордж Камбосос младши. За да излъчи мача, Triller предложи оферта от 6 018 000 долара, която се оказа най-висока. Подкрепеното от Еди Хърн предложение на DAZN беше 3 506 000 долара, а промоутърът на Лопес – легендата Боб Аръм и неговата “Топ Ранк” предложиха “скромните” 2 315 000 долара.

twitter.com

Загубата в наддаването не разочарова Еди Хърн, а го накара да се почувства доволен от сериозната инвестиция на конкуренцията.

“Подадохме оферта, която смятахме, че отговаря реалистично на платформата ни. Triller дадоха прекалено много пари, за да спорим с тях. Ние също сме го правили, десетки пъти. “Топ Ранк” решиха да дадат 2.3 милиона долара. Ние преценихме 3.5 милиона долара. Triller просто действаха, беше брилянтно!”, зарадва се британецът.