Начало Бокс Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес
0

Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес

Платиха 6 милиона долара за следващия мач на Теофимо Лопес
0

Услугата за създаване и споделяне на видео съдържание Triller спечели наддаването за организирането на следващия мач с участието на новата голяма звезда в лека категория Теофимо Лопес.

23-годишният американец, който отмъкна от Василий Ломаченко титлите на IBF, WBO и Супер WBA, през миналата година, ще се изправи срещу Джордж Камбосос младши. За да излъчи мача, Triller предложи оферта от 6 018 000 долара, която се оказа най-висока. Подкрепеното от Еди Хърн предложение на DAZN беше 3 506 000 долара, а промоутърът на Лопес – легендата Боб Аръм и неговата “Топ Ранк” предложиха “скромните” 2 315 000 долара.

twitter.com

Загубата в наддаването не разочарова Еди Хърн, а го накара да се почувства доволен от сериозната инвестиция на конкуренцията.

“Подадохме оферта, която смятахме, че отговаря реалистично на платформата ни. Triller дадоха прекалено много пари, за да спорим с тях. Ние също сме го правили, десетки пъти. “Топ Ранк” решиха да дадат 2.3 милиона долара. Ние преценихме 3.5 милиона долара. Triller просто действаха, беше брилянтно!”, зарадва се британецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.