Начало Бокс Плевен тръпне в очакване на турнира „Александър Владимиров“

Плевен тръпне в очакване на турнира „Александър Владимиров“

Плевен тръпне в очакване на турнира „Александър Владимиров“
0

Плевен тръпне в очакване на боксовия турнир, който ще носи името на световния шампион и президент на БК „Мизия 80“ Александър Владимиров. Все по-голям интерес имат плевенчани, а и фенове на бокса от цялата страна, към спортното събитие, което предстои да се проведе на местна почва от 19 до 21 май.

Припомняме, че в града на Панорамата ще акостират около 100 боксьора от водещи клубове във всички възрастови групи (жени-мъже). До броени дни от БК „Мизия 80“ ще пуснат официална информация в коя зала и от колко часа ще стартира надпреварата. Очертават се зрелищни и емоционални битки, а най-добрите ще бъдат наградени с купи и медали. Очакват се и редица специални гости да уважат престижното мероприятие.

Боксьорите на Сашо Владимиров направиха много силна подготовка, която включи и лагер в Луковит, а сега талантите продължават със здравите тренировки в Плевен. Плевенските състезатели също очакват с нетърпение да се изяват пред местна публика и да покажат най-доброто от себе си.
От клуба изказват специална благодарност на спонсорите – Тошко Иванов, Красен Кръстев (КРЕЗ) и Камен Лозанов, които са всеотдайни и дават всичко за развитието на бокса в Плевен и непрестанно подкрепят боксьорите на „Мизия 80“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.