Начало Бокс Поглед в миналото: Как Кобрата затвори устата на Чисора (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Как Кобрата затвори устата на Чисора (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Как Кобрата затвори устата на Чисора (ВИДЕО)
0

Идния уикенд предстои да гледаме боксова класика в тежка категория.

Дилиън Уайт срещу Дерек Чисора II.

Първият епизод на съперничеството предложи зрелище. Уайт спечели в 12 рунда, а това бе седмата загуба на Чисора в професионалния бокс. Шестото му поражение нанесе… Кубрат Пулев.

Българинът съкруши британеца на 7 май 2016. Реферите отсъдиха 2:1 (118-100, 113-115 и 116-112) в полза на Кобрата, който прие решението с усмивка. Той вярваше, че победата му е 100% сигурна – предвид показаното на ринга.

Дразнителят Чисора вдигна ръката си преди решението да бъде обявено, което допълнително развесели публиката в Хамбург. Не малка част от нея бяха наши сънародници.

Тук можете да гледате целия мач:

Устата на родения в Зимбабве боец беше затворена. Известният скандалджия провокира остро Кобрата в дните преди сблъсъка. Стигна до крайност с вулгарностите си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.