Начало Бокс Пол и Силва застанаха лице в лице и поставиха залог (ВИДЕО)

Пол и Силва застанаха лице в лице и поставиха залог (ВИДЕО)

Пол и Силва застанаха лице в лице и поставиха залог (ВИДЕО)
0

Ютубърът, който се изявява като боксьор, Джейк Пол, и живата легенда на професионалния ММА, Андерсън Силва, застанаха на сантиметри един от друг на официалната пресконференци преди битката им в Глендейл, Аризона.

Двамата ще премерят сили тази тази събота (неделя, 31.10, българско време) в боксов двубой. Освен, че застанаха лице в лице, бойците поставиха и допълнителен залог за сблъсъка.

Джейк Пол предложи залог, че ако той победи на ринга, Андерсън Силва трябва да оглави заедно с него съюз на бойците, който да се бори за по-добро възнаграждение на бойците от UFC и по-добро здравно осигуряване. Ако „Паяка“ спечели, двамата трябва да изиграят реванш, но по правилата на кикбокса.

Бившият хегемон в „средна“ категория на UFC Силва се съгласи на залога и двамата стиснаха ръцете си.

Пол има пет победи в пет боксови двубоя. В последната си среща през декември, 2021-а, той нокаутира бившият шампион на UFC Тайрън Уудли в мач реванш между двамата. В първата среща Пол надделя със съдийско решение. Американецът държи победа и над друг бивш ММА шампион, Бен Аскрен, както и над бивш прогесионален баскетболист и колега-ютубър.

47-годишният Силва се раздели с UFC през 2020-а. След това той премина към бокса и има три победи в три срещи. Той надигра Хулио Сезар Чавес, нокаутира Тито Ортис, и се справи с Бруно Мачадо в приятелски двубой.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".