Начало Бокс Поли Малиняджи съсипа МакГрегър (ВИДЕО)

Поли Малиняджи съсипа МакГрегър (ВИДЕО)

Поли Малиняджи съсипа МакГрегър (ВИДЕО)
0

Бившият двукратен световен шампион по бокс в полусредна категория – Пол Малиняджи, направи доста дързък коментар за представянето на Конър МакГрегър срещу Хабиб Нурмагомедов на UFC 229.

Американецът от италиански произход влезе в заглавията на всички спортни медии през 2017 г., когато стана спаринг партньор на ирландеца в подготовката му за мача срещу Флойд Мейуедър-младши.

twitter.com

И до ден днешен все още се говори за прословутия мач между Малиняджи и МакГрегър, за който запознати твърдят, че мачът си е бил истинска касапница.

Дори се появи видео клип, в който „Всеизвестния“ видимо доминира над американеца, но наскоро самият треньор на МакГрегър заяви, че нещата са били доста равностойни.

По всичко изглеждаше, че враждата между двамата е отшумяла, но сега „Магьосникът“ явно е съзрял перфектния момент да си каже мнението за Конър:

„Вече знам какво прави МакГрегър – предава се. Вродено му е и не може да се изкорени нито с тренировки, нито с бой. Рано или късно ще се предаде.

Реално погледнато, ирландците са хора с много чест, типични бойци. Не знам как може да се гордеят с тази ку*ка. Той винаги е бил такъв и не мога да приема приказки от рода „не сме го очаквали“. Да, очаквахте го.

Има победи, има и загуби, но важното е да падаш като мъж и с достойнство, това е смисълът на състезанието. Не да говориш по средата на мача, че „това е просто бизнес“, пу*ка такава.

Предпочитам да ми отрежеш главата, отколкото да ти доставя удоволствието да ти плача като ку*чка докато се бием и има следващ рунд, това беше невероятно.

Никога преди не бях виждал някой да се моли така на противника си, никога“, сподели бившият спаринг партньор на МакГрегър.