Начало Бокс Предложение за брак беляза гала в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Предложение за брак беляза гала в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Предложение за брак беляза гала в Лос Анджелис (ВИДЕО)
0

Джош Брюкнер никога няма да забрави датата 09.11.2019 година. Освен с много впечатляващ дебют в професионалния бокс, американецът може да се похвали с предложение за брак пред пълната „Стейпълс център“ в Лос Анджелис.

Секунди след победата си над Тайлър Смит Брюкнер повика на ринга приятелката си Кейти Бецинг.

„Всички очаквате сега да предизвикам някой нали? Логан Пол или KSI. Е, вместо това ще отправя послание към любимата ми. Скъпа, ела!“, грабна микрофона в ръка щастливият дебютант.

Красавицата не можа да скрие емоциите, когато осъзна накъде отиват нещата.

Напереният 24-годишен боксьор коленичи и чу заветното „да“. След това двамата признаха, че не са планирали това предварително и Кейти не е имала никаква представа какво се готви.

Водещият се пошегува, че сега е много щастлива, а след малко зад кулисите ще стъжни живота на младока.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.