Начало Бокс Промоутърът на Тайсън Фюри смята, че Франсис Нгану трябва да получи реванш

Промоутърът на Тайсън Фюри смята, че Франсис Нгану трябва да получи реванш

Промоутърът на Тайсън Фюри смята, че Франсис Нгану трябва да получи реванш
0

Франсис Нгану (0:1) едва не шокира света в края на миналата година, когато прати в нокдаун Тайсън Фюри (34:0:1) при сблъсъка им в Рияд. В последствие трябваше да отстъпи с неединодушно съдийско решение, но мнозина останаха огорчени, че ръката му не бе вдигната. В лагера на „Циганския крал“ дори има такива хора. Тод ДуБьоф – изпълнителен директор в Top Rank, признава, че иска да види реванш между двамата.

Той заслужи правото си на реванш. Представянето му го налага. Видяхме, че той има шанс, въпреки че никой не го очакваше от него“, каза ДуБьоф пред Sky Sports.

Фюри засега обаче има други планове, а именно да се превърне в безспорен световен шампион при най-тежките. На 17 февруари той ще пътува отново до Саудитска арабия, за да се боксира с Олександър Усик.

„Хищника“ на свой ред планира дебюта си в PFL, а до скоро се говореше, че може да се срещне в MMA клетката с Дионтей Уайлдър. Това обаче вече изглежда невъзможно с оглед поражението на „Бронзовия бомбардировач“ от Джоузеф Паркър на 23 декември.