Начало Бокс Райън Гарсия и Флойд Мейуедър изглеждат по-близки от всякога

Райън Гарсия и Флойд Мейуедър изглеждат по-близки от всякога

Райън Гарсия и Флойд Мейуедър изглеждат по-близки от всякога
0

Райън Гарсия и Флойд Мейуедър се превърнаха в изненадващи приятели скоро след загубата на латиноамериканеца от протежето на „Мъни“ – Жервонта Дейвис, през миналата година. В последната си публикация Райън разкритикува хората, които обиждат легендата на бокса, а в коментарите Флойд изрази благодарност.

„Крал Ри“ изглежда е в процес на напускане на Golden Boy Promotions след разрива в отношенията си с Оскар Де Ла Оя. Двамата може и да са заровили томахавките, но ситуацията със сигурност не е толкова добра, колкото би им се искала. След заплахите за съд изглежда са се разбрали, че Гарсия трябва да изпълни контракта си преди да търси споразумение с друга промоция.

Mayweather Promotions изглежда да е логичният нов дом на Райън Гарсия. В момента в неговата категория там са Кевин Джонсън и Матео Папа, но нито един от двамата не притежава звездния му статут.

Ако правилно изчисляваме думите на Де Ла Оя и Гарсия, договорът им ще изтече веднага след мач №26 за „Крал Ри“. Тогава 25-годишният боксьор ще има съдбоносно решение пред себе си, защото имиджът му на секссимвол сред боксьорите може да го изведе само до тук. Ако иска да стане световен шампион, ще трябва да направи следващата крачка.