Начало Бокс Райън Гарсия полудя от изцепките на Джервонта Дейвис
0

Райън Гарсия полудя от изцепките на Джервонта Дейвис

Райън Гарсия полудя от изцепките на Джервонта Дейвис
0

Поведението на Джервонта Дейвис извън ринга и обвиненията в домашно насилие над приятелката му ще му струват скъпо на ринга, закани се Райън Гарсия.

Изгряващата звезда на „Golden Boy promotions“ се закани да прояви „неуважение“ към американеца ако получи шанс да се срещне с него между въжетата. През февруари Дейвис беше обвинен в домашно насилие, след като се появи клип, на който влиза във физическа саморазправа с гаджето си в Маями. По-късно боксьорът се предаде на полицията.

„Всичко това ще му струва скъпо. Ще усети стрес върху тялото си. Определено си го е заслужил, нали ме разбирате? Ще го застигне когато се изправи срещу мен на ринга. Правя всичко възможно да подготвя този двубой. По петите му съм и определено ще проявя неуважение към него колкото мога, за да го предизвикам. Според мен той иска да вземе парите и да се скрие. Съсредоточен е единствено върху тях“, каза Гарсия.

21-годишният американец, известен като „Светкавицата“, няма загуба в 20-те си професионални двубоя, като само 3 от тях е спечелил след изиграване на всички рундове.