Начало Бокс Разказ за ужаса! Боксьор показа лицето си след брутална атака! (СНИМКИ 18+)
0

Разказ за ужаса! Боксьор показа лицето си след брутална атака! (СНИМКИ 18+)

Разказ за ужаса! Боксьор показа лицето си след брутална атака! (СНИМКИ 18+)
0

21-годишният боксьор от Англия Люк Евънс показа снимки от лицето си след брутална атака с ножове от банда. Случката се разиграва през 2017 година, а едва днес младежът проговаря пред медиите на Острова. Нападателите му са задържани и ще влязат в затвора.

Преди повече от година и половина Люк отива да хапне в „Макдоналдс“ със своята приятелката Лорън. Двамата си взели храна и седнали на маса пред заведението, за да чакат такси. В този момент се сдърпват с група момчета, но приятелката му го дръпнала и го накарала да седнат вътре. Двамата останали да вечерят в заведението, а другата група си тръгнала.

Малко по-късно Люк и Лорън си тръгват, но отвън ги чака групата. Нахвърлят се върху него с ножове. Люк е с нарязано лице. Челото му е с огромен разрец, ръцете също. Наложили са се десетки шевове в болницата.

„Мислех, че ще умра. Мислех как никога повече няма да видя семейството си. Усещах, че ще заспя, че губя съзнание. Имам бегли пробуждания по време на откарването ми към болницата.

Първите седмици бяха много травмиращи. Беше трудно да се справя със своя външен вид. Гледах се в огледалото с всички тези белези. Един ден бях на автобусна спирка. До мен имаше малко дете, което ме видя и помисли, че съм чудовище.

Затворих се в себе си. Не излизах от вкъщи. Мислех, че никога повече няма да имам нормален живот и да се боксира. Наложи се да ходя при специалисти, защото имах кошмари.

За щастие близките ми и приятелите ми ме подкрепяха много. Благодарение на тях се върнах към живота“, разказва Евънс.

Той е част от боксовия клуб на бившия шампион Рики Хатън.

„Не можех да си помисля за боксов мач много време. Беше ме страх, че от някой удар раните ще се отворят и ще заприличам пак на чудовище. Страхувам се все още да излизам на срещи с хора, страхувам се от ножове и се притеснявам когато някой ме погледне по особен начин заради белезите ми“, завършва младият боксьор.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.