Начало Бокс Рики Хатън иска да нокаутира някого
0

Рики Хатън иска да нокаутира някого

Рики Хатън иска да нокаутира някого
0

Бившият световен шампион Рики Хатън се присъедини към легендите Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд, изразявайки желание отново да се качи на ринга.

41-годишният британец прекрати кариерата си през 2012 г., но в последно време тренира здраво в домашни условия, докато е в самоизолация заради коронавируса. Бившият боксьор се похвали, че е свалил килограми и е в много добра форма, като го сърбят ръцете за истински двубой.

„Готов съм да нокаутирам някого. Свалих килограми, във форма съм, имах време да се виждам с децата си. Същото е както когато се биех, правех лагери по 12 седмици. През цялата си кариера. Бях на диета, тренирах, не близвах алкохол или шоколад. Сега е почти същото, а тогава го правех по три пъти в годината, така че – за мен това не е нищо ново“, каза Хатън пред „Телеграф“.

По време на карантината, бившият боксьор често забавлява последователите си в социалните медии със забавни клипчета или снимки. В една от публикациите си Хатън обеща да пребие всеки, който след края на карантината губи времето на барманите с поръчка на друго, освен бира.