Начало Бокс Рой Джоунс Джуниър отговори на предизвикателството на Белфорт

Рой Джоунс Джуниър отговори на предизвикателството на Белфорт

Рой Джоунс Джуниър отговори на предизвикателството на Белфорт
0

Легендарният боксьор Рой Джоунс Джуниър отговори на предизвикателството на ММА ветерана Витор Белфорт. Неостаряващият боец сподели, че би се изправил по всяко време и навсякъде срещу бразилеца:

„Витор Белфорт, всеки, който иска тези ръце, ще ги получи. Ако искаш да излезеш от пенсия и да се бием, то аз нямам проблем. Обади ми се. След това аз ще ти покажа за какво става въпрос. Знаеш, че аз не бягам от нищо. Трябва да знаеш, че аз съм готов по всяко време. Просто ми кажи кога и къде!“, отвърна Джоунс в Туитър.

Бразилецът изяви желанието си да се изправи срещу боксьора Рой Джоунс Джуниър по правилата на бокса, но при определени условия.

„Готов съм да се изправя срещу теб Рой, но имам едно условие. Искам да мога да ползвам мръсен бокс. Без кикове. Ще съм в лицето ти постоянно и ще бъде една различна боксова среща. Това ще е забавно.“, сподели Феномена.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.