Начало Бокс Шейх Турки отговори на Жервонта Дейвис за двете ферарита

Шейх Турки отговори на Жервонта Дейвис за двете ферарита

Шейх Турки отговори на Жервонта Дейвис за двете ферарита
0

Жервонта Дейвис изглежда е първата боксова звезда, която публично ядоса шейх Турки Алалшик, като заяви, че би се съгласил да се боксира в Саудитска Арабия, ако получи две ферарита. Няколко седмици по-късно Турки отговори подобаващо на „Танк“.

Чувам, че Дейвис иска да му пратим две ферарита. Бихме му изпратили две ръкавици, ако иска, но толкова“, каза ръководителят на саудитския спорт пред The MMA Hour.

Жервонта си спечели много суперлативи през миналия април, когато нокаутира Райън Гарсия, за да защити титлата си от WBA в лека категория, но оттогава насам сякаш се старае да настрои боксовата общественост срещу себе си. Той първо се въвлече в проблеми с властите заради един автомобилен инцидент, а след това продължава да отхвърля всяко едно предизвикателство към себе си. Съвсем скоро ще стане цяла една година, откакто не сме го виждали в екшъна, така че е редно скоро да се активизира, защото надали от WBA биха се поколебали, за да му отнемат короната, ако не желае да се защитава на ринга.