Начало Бокс Сондърс защити титлата си с лесна победа
0

Сондърс защити титлата си с лесна победа

Сондърс защити титлата си с лесна победа
0

Били Джо Сондърс защити титлата си в супер средна категория на WBO с победа над сънародника си Мартин Мъри в първия си двубой след повече от година прекъсване.

Шампионът записа 30-ти пореден мач без загуба като професионалист, печелейки с единодушно съдийско решение британския сблъсък на “Уембли Арена”. Картите на тримата съдии бяха повече от красноречиви – 120:109, 120:109, 118:110 в полза на Сондърс, който вече гледа към евентуален мач срещу победителя от сблъсъка Калъм Смит – Саул “Канело” Алварес на 19 декември.

“Бях далеч от ринга повече от година и все едно се боксирах в гробище. Обичам да правя шоу за публиката, опитах се да наложа ритъм, но той е хитра стара лисица и умее да забавя съперниците си. Сигурно щяха да ми трябват рундове но Нова година и да се надявам, че ще се прибере вкъщи за Коледа. Но важното е, че съм 30-0”, каза Сондърс след мача.

През целия мач шампионът контролира случващото се, като успяваше да пласира ъпъркъти и удари в тялото на съперника, като успя да го свали на пода в четвъртия рунд. Нокдаун, обаче, не беше отсъден.

“Със сигурност беше нокдаун. Това можеше да промени целия мач, ако беше отсъдено”, добави Сондърс за ситуацията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.