Начало Бокс Станимира Петрова и Даниел Асенов подкрепиха борбата с COVID-19 (ВИДЕО)

Станимира Петрова и Даниел Асенов подкрепиха борбата с COVID-19 (ВИДЕО)

Станимира Петрова и Даниел Асенов подкрепиха борбата с COVID-19 (ВИДЕО)
0

Станимира Петрова и Даниел Асенов подкрепиха кампанията на фенклуба на ПФК „Локомотив“ (Пловдив) за подпомагане на инфекциозна клиника към УМБАЛ „Свети Георги“ в града под тепетата, съобщи marica.bg. Двама от най-успешните ни активни боксьори записаха клипове, в които призовават любителите на спорта да дарят средства, с които да бъде закупена апаратура за лечебното заведение, което е на първа линия в борбата срещу коронавирус.

„Здравейте! Аз съм Станимира Петрова – световна и европейска шампионка по бокс. Подкрепете инициативата, организирана от клуба на привържениците на „Локомотив“ (Пловдив) за събиране на средства за закупуване на оборудване и консумативи за инфекциозна клиника към УМБАЛ „Свети Георги“. Подкрепе и вие и си останете вкъщи“ , заяви шампионката.

„Здравейте, приятели! Казвам се Даниел Асенов и съм европейски шампион по бокс. Искам да призова всички, които имат финансова възможност, да се включат в борбата с COVID-19 като помогнат на УМБАЛ „Свети Георги“, град Пловдив. Нека да бъдем единни“ , заяви многократният европейски първенец в категория до 52 кг. в своето видео.

В инициативата на „черно-белите“ привърженици „pLOVEdiv срещу COVID-19“ преди това се включиха Димитър Илиев (футболист №1 на България за 2019 година), Габриела Петрова (лека атлетика, Спортист №1 за 2016 година), Илиян Джевелеков (режисьор) и други.

Всеки, който желае, може да се включи ТУК.

#ОтговорниВкъщи