Начало Бокс Станимира Петрова и Петър Лесов се включиха в благотворителен търг

Станимира Петрова и Петър Лесов се включиха в благотворителен търг

Станимира Петрова и Петър Лесов се включиха в благотворителен търг
0

Едно от най-великите имена на родния бокс – Петър Лесов и златната медалистка от вторите Европейски игри в Беларус – Станимира Петрова, се включиха в благотворителен търг.

Най-младият ни олимпийски шампион дарява боксовите си ръкавици, с които става първият български световен шампион за юноши през 1979 г. в Япония.

Най-добрата ни боксьорка и носителка на купа „Странджа“ за 2019 г. Станимира Петрова също участва в благородната инициатива със златния си екип от Минск, с които възпитаничката на Петър Лесов стана първа в кат. до 57 кг.

‼️⚠️‼️ВКЛЮЧИ СЕ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ТЪРГ”СТАНИМИРА ПЕТРОВА И ШАМПИОНИ🎖”В ПОМОЩ НА ЙОРДАНКА ТУК:👇👇👇https://www.facebook.com/media/set/?set=a.367682783945943&type=3‼️⚠️‼️

Публикувахте от Stanimira Petrova в Събота, 13 юли 2019 г.

Търгът, който световната ни медалистка все присърце и помогна за неговото популяризиране е с цел набиране на средства за 37-годишната Йорданка Митева от Ямбол. Преди 7 години Йорданка претърпява катастрофа и чупи 7-ми гръден прешлен и получава спастична долна параплегия.

В момента Йорданка има нужда от 45 000 евро, за да може да премине специално лечение в Истанбул.

Освен Станимира Петрова и Петър Лесов, свои лични вещи дариха и други родни бивши и настоящи спортисти – Християна Тодорова, Йорданка Благоева, Кристъл Станкова.

Повече информация за прекрасната инициатива ТУК!