Начало Бокс Тайсън Фюри не се е отказал от мачовете с Олександър Усик и Жилей Жан

Тайсън Фюри не се е отказал от мачовете с Олександър Усик и Жилей Жан

Тайсън Фюри не се е отказал от мачовете с Олександър Усик и Жилей Жан
0

Тайсън Фюри е на практика безработен през изминалите 6 месеца, тъй като търпи провал след провал в преговорите си с останалите бойци в тежка категория, въпреки факта, че е носител на титлата от WBC. Той все пак заяви, че работи усилено по преговорите с Олександър Усик и Жилей Жан.

Обмислям големи мачове тази и следващата година. Имаме на хоризонта бой за безспорната титла срещу Олександър Усик. Преговорите там продължават вече повече от година. Има и други големи мачове, така че обмисляме всички възможности. Трябваше да стартираме преговори с Жан, но Джо Джойс реши да активира клаузата си за реванш, така че победителят може би ще получи възможността да се изправи срещу мен по-късно“, каза „Циганския крал“ пред Fox Sports.

34-годишният британец за последно се качи на ринга срещу Дерек Чисора през декември, за да сложи край на трилогията им. През април обаче трябваше да се бие с Усик, но всички вече до болка знаем как завърши тази история.

В момента той е в Австралия, където оглежда стадиони за следващата си среща. Междувременно смята да подкрепи Джоузеф Паркър в боя му срещу Фаига Опелу. Двамата с новозеландеца са добри приятели и най-редовно правят общи лагери.