Начало Бокс Тайсън Фюри се превива след удар на брат му Томи (ВИДЕО)

Тайсън Фюри се превива след удар на брат му Томи (ВИДЕО)

Тайсън Фюри се превива след удар на брат му Томи (ВИДЕО)
0

Хуморът на семейство Фюри се превърна в пословичен. Световният шампион Тайсън често е обвиняван, че не си поплюва по време на интервюта, участия в шоута и други медийни изяви.

Този път „Краля на циганите“ демонстрира шегаджийската си натура по време на тренировъчен рунд с брат си Томи. 

Канарата се просна на пода след удар на малкия си брат в тялото и започна да стене. Младши пък победоносно сложи крак върху тялото му и вдигна високо ръка.

Ако Тайсън Фюри падаше толкова лесно в мачове, всичко щеше да е по-различно, навярно си мисли Дионтей Уайлдър, докато гледа забавното видео. Двамата ще се срещнат за трети решителен мач идната зима.

Бъдещето на Томи пък е неясно. Към момента има 3 победи от 3 мача, но всички са срещу леки съперници. Започна да трупа популярност от участията си в риалити формати, а не от битките на ринга.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.