Начало Бокс Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)

Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)

Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)
0

Терънс Крауфорд (36-0) имаше далеч по-сложен от очакваното мач.

Американецът защити световната си титла в полусредна категория на WBO, печелейки чрез технически нокаут в 9-ия рунд двубоя си срещу Егидиус Кавалиаускас (21-1-1).

Срещата се проведе в „Медисън Скуеър Гардън“ и бе главно събитие, а 32-годишният шампион за пръв път изглеждаше простосмъртен на ринга, въпреки крайния успех.

Крауфорд пое много ненужни попадения и изпитваше трудности с дясната ръка на съперника, а за капак на всичко през голяма част от двубоя шампионът играеше с обратен гард. Претендентът от Литва пласира няколко точни и силни деснячки в главата на противника, но класата и опитът на Крауфорд бяха разковничето.

Кавалиаускас започна по-добре срещата и дори прати в нокдаун Крауфорд, но реферът на срещата видя ситуацията като подхлъзване и отброяване нямаше. С течение на времето шампионът започна да действа по-умерено и да пуска повече, но по-къси комбинации.

Всеки път когато двамата влизаха на по-дълги размени, европеецът извличаше по-доброто от ситуацията, което видимо разгневи Крауфорд.

Неговият момент дойде в 7-ия рунд, когато обратният гард най-накрая се отплати и претендентът бе повален в нокдаун. С течение на времето Кавалиаускас започна да издъхва и два рунда по-късно всичко приключи, когато Крауфорд го прати на два пъти в нокдаун, като при втория случай реферът прекрати двубоя.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.