Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)

Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)

Терънс Крауфърд се измъчи, но защити пояса (ВИДЕО)
0

Терънс Крауфорд (36-0) имаше далеч по-сложен от очакваното мач.

Американецът защити световната си титла в полусредна категория на WBO, печелейки чрез технически нокаут в 9-ия рунд двубоя си срещу Егидиус Кавалиаускас (21-1-1).

Срещата се проведе в „Медисън Скуеър Гардън“ и бе главно събитие, а 32-годишният шампион за пръв път изглеждаше простосмъртен на ринга, въпреки крайния успех.

Крауфорд пое много ненужни попадения и изпитваше трудности с дясната ръка на съперника, а за капак на всичко през голяма част от двубоя шампионът играеше с обратен гард. Претендентът от Литва пласира няколко точни и силни деснячки в главата на противника, но класата и опитът на Крауфорд бяха разковничето.

Кавалиаускас започна по-добре срещата и дори прати в нокдаун Крауфорд, но реферът на срещата видя ситуацията като подхлъзване и отброяване нямаше. С течение на времето шампионът започна да действа по-умерено и да пуска повече, но по-къси комбинации.

Всеки път когато двамата влизаха на по-дълги размени, европеецът извличаше по-доброто от ситуацията, което видимо разгневи Крауфорд.

Неговият момент дойде в 7-ия рунд, когато обратният гард най-накрая се отплати и претендентът бе повален в нокдаун. С течение на времето Кавалиаускас започна да издъхва и два рунда по-късно всичко приключи, когато Крауфорд го прати на два пъти в нокдаун, като при втория случай реферът прекрати двубоя.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.