Начало Бокс Тервел и Кубрат изумени от племето Масаи (ВИДЕО)
0

Тервел и Кубрат изумени от племето Масаи (ВИДЕО)

Тервел и Кубрат изумени от племето Масаи (ВИДЕО)
0

Тервел Пулев разказа за поредното си преживяване в Танзания, където преди дни постигна 16-ата си победа на професионалния ринг. С брат му Кубрат имаха любопитна среща с хора от племето Масаи – местни жители нa Нгоронгоро, близо до Дар ел Салаам.

„Тези хора са ми по-интересни от животинското разнообразие в Африка. Това, че ядат сутрин и вечер, хранят се също и с мляко, и кръв от кравите, които гледат. Живеят в малки къщички по 6-7 човека. Прозорецът е в центъра на колибката и представлява малка дупчица, през която излиза димът от огъня. Имат по няколко жени и доста деца“, написа Тервел към видеото, което публикува в социалните мрежи.

Видях сами дечица в просторните поля на Серенгети и Нгоронгоро на видима възраст около 3-4 години да съпровождат стадо с животни. На тръгване попитах единия от членовете на племето дали е щастлив да живее там, извън града и относително изолирано. Той отговори без да се замисли, че е щастлив да живее точно там и не желае да бъде в Дар ес Салаам, нито другаде. Те също гледат нас с голяма изненада и учудване, както ние тях„, добави Тервел Пулев и показа кадри.