Начало Бокс Тервел Пулев прегази Артьом Редко (ВИДЕО)
0

Тервел Пулев прегази Артьом Редко (ВИДЕО)

Тервел Пулев прегази Артьом Редко (ВИДЕО)
0

Тервел Пулев записа пета поредна победа на професионалния ринг, след като повали украинеца Артьом Редко в централния двубой на галавечер в Берлин. Очаква се до края на годината Тервел да изиграе още един мач, като той може да бъде в Чикаго и да изиграе ролята на подгряващ за двубоя на Кубрат в началото на 2018 година.

Първият рунд премина в опознаване, но през втория Тервел определено наложи своето надмощие, като в края нанесе няколко добри попадения в украинеца.

В началото на третия рунд Пулев започна много активно, като демонстрира желание да приключи бързо мача, и притисна в ъгъла Редко. Наложи се реферът да раздели двамата боксьори. При подновяването на играта последва истинска канонада от удари, които пратиха Редко в нокдаун и последва прекратяване на мача преди края на рунда.

Така българинът постигна убедителен успех при поредното си качване на професионалния ринг. След мача на ринга се качи и Кубрат Пулев, който позира за радост на фотографите и многобройната българска агитка в залата.

След мача самият Тервел дълго позира с феновете и не отказа снимка с никого.

тагове: