Начало Бокс Тервел Пулев с шанс за световната титла в Пловдив

Тервел Пулев с шанс за световната титла в Пловдив

Тервел Пулев с шанс за световната титла в Пловдив
0

Тервел Пулев ще се завърне на 28 септември в зрелищна бойна галавечер, организирана в зала „Колодрума“. Пулев (13 победи, 11 с нокаут) ще участва в главния мач, а вероятен съперник на българина е казахстанец – световен шампион в 2 категории.

Това съобщи мениджърът Ивайло Гоцев пред „България днес“:

„Имаме разговори с няколко съперници. Единият от тях е световният шампион в полутежка категория Бейбут Шуменов. Мачът ще е в 12 рунда. Тервел вече е възстановен от счупването на ръката.“

Един от подгряващите мачове се очаква да е реванш между Иванка Иванова-Лъвицата и Памела Треан.

Лъвицата спечели по точки първия мач във Велико Търново, а след това разкри, че е получила заплахи за убийство от противниковия щаб.

„Лъвицата и Памела ще решат проблемите си в реванш. Може да получат предложение, което няма как да откажат“, добави Гоцев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.