Начало Бокс Тим Цю: Ще се върнем

Тим Цю: Ще се върнем

Тим Цю: Ще се върнем
0

На 30 март в Лас Вегас Цю и Фундора проведоха обединителна битка за титлите на WBO и WBC. 26-годишният американец допусна загуба с разделено съдийско решение 116-112, 113-115 и 112-116.

Казах ви, че съм боец ​​от старата школа“, каза Цзю след битката. „Не можах да спечеля, но отдавам заслуженото на човека, който спечели днес. Поздравления за Фундора, той е новият крал на младшата средна категория.“

Цю получи тежка аркада в края на втория рунд, когато той буквално се блъсна с главата си в лакътя на опонента си и въпреки работата на неговите секунданти, раната започна да кърви веднага щом Цю стана от стола си за следващия рунд.

Тези неща се случват“, каза Цзю за аркадата. „Натоварих тялото си здраво в първите два рунда и бам, бях напълно сляп. Това е бокс, това е част от нашия спорт. Случва се“.

Няколко дни преди битката екипът на Фундора каза, че представителите на Цю са включили клауза за реванш в договора.

Ще се върнем. Зрители дойдоха на битката. Дойдох да се бием. Без значение какво, винаги давам добър бой,” каза Цзю. „Имах една седмица, но без извинения. Готов съм да се боксирам с всеки, по всяко време. Дори Ерол Спенс е тук, готов съм да се срещна с него. Дори Терънс Крауфорд. Ако искате да видите добър двубой, знаете на кого да се обадите.“

тагове: