Начало Бокс Томи Фюри разби анонимник (ВИДЕО)

Томи Фюри разби анонимник (ВИДЕО)

Томи Фюри разби анонимник (ВИДЕО)
0

Братът на Тайсън – Томи Фюри (3-0), спечели с технически нокаут битката си с Пржемислав Биниенда (2-27-0). С началния гонг британецът се втурна в атака и с прекомерна агресия сплаши дошлия от Полша в Лондон боксьор. И за лаиците бе видно, че двамата са бойци от прекалено различна класа, а мачът не продължи повече от минута.

Съдията прекрати фиаското след два бързи нокдауна. Полякът опита да пласира удар само веднъж.

Точно преди една година Томи Фюри дебютира при професионалистите срещу Йевгенис Андрейевс (10-102-3). През март се завърна на ринга срещу Калъм Иде (0-26-2). Така общата статистика на съперниците на Томи е: 12 победи, 155 загуби и 5 равенства!

Логичният въпрос е – кога ли ще се бие срещу сериозен съперник?

До скоро 20-годишният Фюри се беше отдал на риалити формата „Острова на любовта“, който е много популярен във Великобритания.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.