Начало Бокс Тони Белю: Ще разбия Усик!

Тони Белю: Ще разбия Усик!

Тони Белю: Ще разбия Усик!
0

Тони Белю и Алкесандър Усик се изправят един срещу друг на 10-ти ноември в Манчестър. Британецът заяви, че не се страхува от непобедения шампион в полутежка категория и смята да го разбие.

„От всичките му опоненти досега, само аз не го гледам в очите със страхопочитание. Не се страхувам от него. Вярвам на 100%, че ще го разбия. Никой от предишните му опоненти не вярваше в това, но аз съм достатъчно луд да повярвам.“, коментира Белю за SkySports.

Усик е фаворит в мача, но Тони Белю е нокаутирал фаворити и преди. Британецът победи на два пъти Дейвид Хей с технически нокаут.

Белю е със статистика от 30 победи, 2 загуби и 1 равен. Боксьорът от Ливърпул ще се опита да добави още една победа в актива си на 10-ти Ноември, а за целта трябва да победи непобедения на професионалния ринг и Олимпийски шампион по аматьорски бокс – Александър Усик. Украинецът е със статистика от 15 поредни победи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".