Начало Бокс Това ли е страшилището в средна категория?
0

Това ли е страшилището в средна категория?

Това ли е страшилището в средна категория?
0

Джермал Чарло е страшилището на средна категория! Това смята треньорът на временния шампион на WBC Рони Шийлдс. Той е убеден, че всички именити боксьори се страхуват да излязат срещу Чарло и избягват двубой с него.

“Канело Алварес се страхува от Чарло, Головкин се страхува от Чарло, Дани Джейкъбс също се страхува от него. Те разбират, че Джермал е голям, силен и подготвен боксьор, който се нуждае само от един удар. Той винаги е във форма и е готов за битка. Ето защо те се страхуват. Джермал е изключителен боксьор ​​и сериозен противник за всеки на тази планета. Това е просто така“, започна Шийлдс.

„Вярвам, че Головкин ще избегне двубой с Джермал, в такъв случай веднага ще се насочим към Канело. Тогава, мисля, че Канело ще избегне двубой с Джермал, и според правилата, той ще трябва да се откаже от колана си. И да видим с кого Дани ще избере да се срещне в следващата си битка.

Повярвайте ми, всеки в средна категория ще трябва да помисли няколко пъти, преди да подпише договор за битка с Джермал. Това е така, защото виждат онова, което аз виждам. Те разбират всичко, затова никой не иска да се бие с него“, каза още треньорът на Чарло.