Начало Бокс Треньорът на Йълдъръм получи смъртни заплахи

Треньорът на Йълдъръм получи смъртни заплахи

Треньорът на Йълдъръм получи смъртни заплахи
0

Треньорът Джоел Диас е получил заплахи за живота си след загубата на Авни Йърлдъръм от Саул Алварес-Канело. В края на февруари турчинът падна в мача за световната титла в категория супер „перо“.

Специалистът сподели и за липсата на концентрация в своя възпитаник, който не е спазил нито едно от указанията му.

„Получавам съобщения от турци, които ми казват как ще ме убият, защото съм предал Авни“, разкри Диас.

Шефът на WBC разочарован от Йълдъръм: Имаме вътрешен проблем

„Вместо да го подобря съм го направил по-лош. Питат ме колко ми е платил Канело, за да поставя боеца си в такава позиция. Само защото и двамата сме мексиканци сме били спретнали сделка за милиони.“

„Никога не бих се продал, за да нараня свой боксьор.“

„Ако боецът ми печели – аз изглеждам добре. Естествено, че исках той да спечели. Не е моя вината, че не спази инструкциите ми. Не направи нищо от това, което бяхме тренирали по време на лагера“, разкрива Диас.

Треньорът споделя, че Йълдъръм е приел много тежко поражението.

„Чувства се много зле. Казва, че е разочаровал родината си и не иска да се връща в Турция. Разплака се в банята и не каза нищо.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.