Начало Бокс Уайлдър знае защо Мейуедър не е останал очарован от мача с Фюри (ВИДЕО)

Уайлдър знае защо Мейуедър не е останал очарован от мача с Фюри (ВИДЕО)

Уайлдър знае защо Мейуедър не е останал очарован от мача с Фюри (ВИДЕО)
0

Завършилият доста спорно мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри мач за световната титла на WBC остави горчив вкус в устите на много хора.

Един от тези хора е Флойд Мейуедър-младши, който изгледа срещата на живо в „Стейпълс Сентър“.

След 5-ия рунд Мейуедър сподели пред камерите, че Тайсън Фюри е спечелил първите 5 рунда и че Уайлдър разчита само на един удар, който не влизаше в първите 7-8 рунда.

Запитан за случилото се, треньорът Бен Дейвисън отговори така:

„Флойд Мейуедър напусна залата погнусен…това трябва да ви говори достатъчно.“

Според 33-годишният Уайлдър обаче, Мейуедър е имал съвсем различна причина да каже такива неща и да си тръгне недоволен от залата:

„Аз съм боксьор от тежката категория и мачът в събота върна славата от старите дни на нашата дивизия. Хората харесаха сблъсъка, светът също. И мисля, че на него това не му допадна.

Флойд иска цялото внимание за себе си. Жалко е, но в тежката дивизия е така. Хората знаят, че сме големи хора и удряме здраво. Публиката бе жадна за битка като нашата, бяха развълнувани от нашето представление.

Колкото до Флойд, той винаги иска да е в светлините на прожекторите. Но повече не възнамерявам да говоря за него“, сподели „Бронзовият бомбардировач“.

twitter.com

Запитан дали той е новият Мейуедър на бокса в САЩ, Уайлдър отговори по следния начин:

„Аз съм новия Дионтей Уайлдър, не съм и не искам да съм новия Мейуедър.

Вече съм сред най-големите и много бойци ми завиждат без никаква реална причина за успеха ми. Съвсем скоро и аз ще почна да взимам 9 цифрени суми, все пак съм в тежката категория“, завърши непобеденият шампион на WBC.