Начало Бокс Уайт и Поветкин минаха кантара (СНИМКИ и ВИДЕО)
0

Уайт и Поветкин минаха кантара (СНИМКИ и ВИДЕО)

Уайт и Поветкин минаха кантара (СНИМКИ и ВИДЕО)
0

Дилиън Уайт и Александър Поветкин успешно преминаха кантара преди втория двубой помежду си утре вечерта.

В първия двубой през август миналата година руснакът изненада “Крадеца на трупове” и го нокаутира в петия рунд за временната титла на WBC в тежка категория. На претеглянето. Настоящият носител на пояса се оказа с почти 2 кг по-тежък от първия двубой, като сега е 103.5 кг. Уайт пък е 2.350 кг по-лек от миналото лято – 112.2 кг.

“Всичко е наред, както винаги, в добро настроение съм. Сега показахме уважение един към друг, но на ринга ще е различно, уважението остава извън него. Моята цел е да съм съсредоточен върху мача и да покажа добър бокс. Ще има красив и интересен бокс, такава е прогнозата ми за мача”, каза Поветкин.

“Този мач означава всичко за мен, ще съм много мотивирин. Очаквам труден двубой, но този път ще бъда малко по-добър във всеки аспект. Може би показах прекалено голямо уважение в първия мач. Всеки път, когато влизам в ринга, искам да съм най-добрата версия на себе си, сега не е по-различно. Ще видим какво ще стане. Готов съм и нямам търпение за мача. Планът е да го победя с нокаут, ще трябва да се движа много, да се боксирам от дистанция, но мисля, че ще успея”, коментира Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.