Начало Бокс Уайт: Постараха се да ми дадат куп причини, за да се откажа от боя с Джошуа (ВИДЕО)

Уайт: Постараха се да ми дадат куп причини, за да се откажа от боя с Джошуа (ВИДЕО)

Уайт: Постараха се да ми дадат куп причини, за да се откажа от боя с Джошуа (ВИДЕО)
0

Дилиан Уайт продължава да води успешна битка извън ринга с Антъни Джошуа около предстоящия им след месец боксов сблъсък, като този път заяви пред iFL TV, че противниковият лагер са се постарали да го откажат от този мач, но той е устоял на атаките им.

Постараха се да ми дадат куп причини, за да се откажа от боя. Единият го искаше, а другият – не. Най-лесният начин, за да получи бой, е да предложиш доста пари. Еди знае цената ми, знае какво нося със себе си. Повечето ми мачове са били с Matchroom, така че са наясно. Ако животът ти поднася лимони, направи си лимонада“, каза „Събирача на трупове“.

Едно от най-дискутираните теми около този мач бе предложението на „Ей Джей“ за задължителен реванш, ако загуби срещата. Уайт и екипът му се противопоставиха категорично и редица анализатори ги подкрепиха, защото помежду им няма да има заложена световна титла.

Неофициално обаче големият залог е турнирът в Саудитска Арабия, където ще бъдат раздадени десетки милиони за звездите от тежка категория, които бъдат поканени. Организаторите почти със сигурност ще изберат само един от двамата, така че е ясно, защо имаше подобни дискусии.