Начало Бокс Усик се завръща през септември

Усик се завръща през септември

Усик се завръща през септември
0

Олександър Усик ще дебютира в тежка категория през септември. След като първо отложи мача си от май за август, сега стана ясно, че и срещата с Карлос Такам ще трябва да се забави.

Това съобщи промоутърът на украинеца – Еди Хърн.

Бившият хегемон в полутежка категория (16-0, 12 нокаута) е контузил своята ръка и това е продиктувало решението. Така мачът на Девин Хейни и Антонио Моран ще остане главен за боксовата галавечер в Мериленд.

Все още от лагера на Такам не са разкрили дали са съгласни срещата да бъде отложена. Дългото чакане може да ги откаже, но ако парите от битката са добри – ще ги гледаме един срещу друг през септември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.