Начало Бокс Върджил Ортис с нова наказателна акция и пореден нокаут

Върджил Ортис с нова наказателна акция и пореден нокаут

Върджил Ортис с нова наказателна акция и пореден нокаут
0

Върджил Ортис влиза с гръм и трясък в топ 10 на полусредна категория. Американецът се саморазправи с деветия в ранглистата (на boxrec) Егиджиус Кавалиаускас, записвайки 18-и нокаут в 18 мача.

23-годишният Ортис прати съперника си пет пъти на пода в хода на битката.

На ринга във Фриско, Тексас, той демонстрира бързи ръце и хладен ум, довършвайки опитния литовец в осмия рунд. До момента единствената загуба на Кавалиаускас беше от Терънс Крауфорд.

Именно това име се спряга за следващ съперник на Върджил Ортис.

„Улови ме в крачка с добър удар и аз го поех. Това е бокс, нищо специално. Нека бъдем честни… не бях толкова ранен, колкото вие си мислите. Всеки са го удряли, дори не съм изморен“, Ортис коментира ситуация в мача.

„За мен няма значение дали ще е Крауфорд, Ерол Спенс или Мани Пакиао. Кажете ми името и ще се бия с него“, добави младокът.

Статистиката му набъбна на 18-0-0 (18 нокаута).

Кавалиаускас вече е с 22 победи, 2 загуби и 1 равенство (18 нокаута).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.