Начало Бокс Хабиб в боксов мач на „Лужники“?

Хабиб в боксов мач на „Лужники“?

Хабиб в боксов мач на „Лужники“?
0

Руската боксова федерация e предложила на шампиона на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, да стане боксьор. Това може да се случи още през 2019 година. Руснаците подготвят мащабна гала, която ще се проведе на стадион „Лужники“. Боецът също потвърди новината.

„Как мислите, приятели, да се отзова ли на тази покана“, написа в социалните мрежи „Орела“. Той е публикувал снимка с генералния секретар на Руската боксова федерация Умар Кремльов.

„В момента нямаме нищо конкретно. Разговаряме и всичко е тайна. Самият Хабиб също иска да премине в бокса. Предлагаме му да го направи. С кой и как още не мога да кажа, защото водим преговори“, обяснява Кремльов.

Хабиб е отстранен от UFC до юли 2019-а.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.