Начало Бокс Хейни каза защо яде бой от Гарсия 

Хейни каза защо яде бой от Гарсия 

Хейни каза защо яде бой от Гарсия 
0

Шампионът на WBC в супер лека категория Девин Хейни разкри причините си за поражението си от Райън Гарсия (25-1, 20 КО). в дългоочакваната битка. Той обаче не изгуби пояса си, защото „Крал Ри“ не премина успешно кантара.

Гарсия сломи Хейни с три нокдауна, но не отне колана му

Аллах прави точните планове. Разочарован съм от представянето си, но съм сигурен, че бях истински шампион и успях да се бия, след като бях повален в нокдаун и бях разтърсен. Той ме хвана в началото, когато ми липсваше концентрация. Успя да ме изненада и аз пропуснах лявото му кроше. Подготвихме се за него, но аз сгреших и той ме наказа за това„.

Той излезе и се нахвърли върху мен, сякаш знаеше, че ще ме удари, но всичко беше заради това, че пропуснах този удар. Помислих си, че съдията го е оставил да се обърне с гръб към мен, позволил му е да получи твърде много клинове, но каквото е, такова е. Разбира се, че искам реванш. Беше близка битка и с удоволствие бих провел още една. Дадох му шанс и би било единственото правилно нещо, ако той ми даде шанс в замяна„, каза Хейни.