Начало Бокс Хънтър и Поветкин не се победиха (ВИДЕО)

Хънтър и Поветкин не се победиха (ВИДЕО)

Хънтър и Поветкин не се победиха (ВИДЕО)
0

С равенство завърши най-очакваният подгряващ мач от вчерашната супер карта в Саудитска Арабия.

Американецът Майкъл Хънтър (18-1-1) и руснакът Александър Поветкин (35-2-1) сътвориха изключително приятен за гледане сблъсък, но накрая двубоят им завърши без победител.

След 12 тежки рунда съдиите край ринга отсъдиха 115-113, 113-115 и 114-114.

Очаквано, по-младият Хънтър започна срещата по-агресивно и пласираше най-различни комбинации, които поразклатиха бившия световен шампион, който дори се оказа на земята.

С течение на времето Поветкин започна да се държи далеч по-комфортно между въжетата, като по-бързите ръце на Хънтър не го притесняваха и двамата често влизаха на размени, а феновете няма как да не са останали доволни от видяното.

До края на двубоя и Повткин, и Хънтър демонстрираха желание за победа и не се колебаеха да пристъпват напред в търсене на по-добър ъгъл и пускането на по-мощен удар.

В крайна сметка, и двамата боксьори имаха своите доводи за победата, ала съдийското решение бе равен, което малко развали иначе хубавия сблъсък.

„Не аз определям точките, така че не знам какво да ви кажа“, сподели след мача Хънтър.

„Мисля, че направих нужното за победата, но съдиите не мислят така“, бе лаконичният коментар на американеца.

„Мачът бе 50-50“, заяви руският боксьор.

„Искам да благодаря на Майкъл за добрия бой, който направихме. С удоволствие бих се бил с него втори път“, каза Поветкин.

Атестат за солидното представяне и на двамата бе факта, че в интернет пространството продължават дебатите за това кой е трябвало да се поздрави с победата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.