Начало Бокс Хърн към Стивънсън: Добър си, но не носиш пари

Хърн към Стивънсън: Добър си, но не носиш пари

Хърн към Стивънсън: Добър си, но не носиш пари
0

Шакур Стивънсън несъмнено е един от най-добрите боксьори в лека категория в момента, но по една или друга причина е далеч от звездния статут на Девин Хейни и Жервонта Дейвис. Това мнение сподели и президентът на Matchroom Boxing – Еди Хърн, когато обясни причините за проваления мач между Шакур и Девин.

Ако се биете с Шакур Стивънсън, тогава излизате срещу един от най-добрите боксьори за неособено много пари, нали? Знаем, че това е работа на мениджъра, а тази на адвоката е да се изкарат възможно най-много пари срещу възможно най-лесния съперник. Може и да е дразнещо от промоутърска гледна точка, но е така“, каза Хърн пред Boxing Scene.

Стивънсън има 10 нокаута в 20 победи и нито едно поражение до момента. Той предстои да се изправи срещу Едвин Де Лос Сантош на 16 ноември в Лас Вегас за вакантната титла на WBC в лека категория.

Преди това обаче двамата с „Мечтата“ проведоха преговори, но те пропаднаха, защото предложението на шампиона е било за подялба на печалбата 75/25. Това е обидило претендента и затова разговорите не продължиха напред.