Начало Бокс Хърн ще активира клаузата за реванш между Лара и Уорингтън

Хърн ще активира клаузата за реванш между Лара и Уорингтън

Хърн ще активира клаузата за реванш между Лара и Уорингтън
0

Еди Хърн ще се възползва от клаузата за мач реванш межу Маурисио Лара и Джош Уорингтън. Британският мениджър ще реализира коронния си номер при загуба на някой от неговите бойци.

В събота вечер любимецът на Лийдс допусна шокиращо поражение с нокаут в деветия рунд.

Хърн както обикновено се е погрижил шампионът му да получи втори шанс, при това за мигновено връщане на световната титла.

В последната година станахаме свидетели на същата практика при поражението на Антъни Джошуа от Анди Руис, както и при загубата на Дилиън Уайт от Александър Поветкин.

Това е първа загуба за Уорингтън в професионалната му кариера. Преди битката той беше сочен за тотален фаворит.

“Беше страхотна вечер. Наистина съм много, много щастлив, за семейството си и за всички в Мексико“, Лара сподели след победата. „Работехме рунд по рунд и нещата се получиха точно така, както ги бяхме планирали. Щом го натиснах, не исках да се уморявам. Той беше №1 в света, и то – с основателна причина. Затова разработихме план по рундове.”

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.