Начало Бокс Хърн защити допингираните си боксьори в Саудитска Арабия

Хърн защити допингираните си боксьори в Саудитска Арабия

Хърн защити допингираните си боксьори в Саудитска Арабия
0

Еди Хърн застана зад четиримата боксьори от бойната карта на „Сблъсъка на дюните“, които в миналото са били улавяни с допинг. Силният мъж в бокса дори призна, че не е знаел за един от тях, който два пъти се проваля на тестовете.

Става въпрос за Александър Поветкин, Ерик Молина и Дилиън Уайт, които ще се бият в подгряващи на Анди Руис – Антъни Джошуа мачове. Хърн разбрал впоследствие за Мариуш Вах.

„Поветкин се провали с малки количества мелдоний“, сподели Еди Хърн от Дирия. „Сега VADA смени границите. Знаете за мексиканските боксьори, които бяха хванати с кленбутерол… WBC и VADA вече позволяват по-завишени нива, за да се консумира месо, помните Канело и половингодишното му наказание през 2018 година.“

Снимка: БТА

„Може да се смеете сега, но ако изядете един стек в Аржентина, има страхотен шанс да ви хванат с кленбутерол на теста!“

След това Хърн обърна внимание на битката между Дилиън Уайт и Мариуш Вах.

„Дилиън е чист. Да, има още какво да се доказва, в момента вървят процедури, но аз вярвам, че е невинен. Забавното е, че дори не знаех за Мариуш Вах“, призна промоутърът на бойното шоу, който по неофициални данни ще грабне чек за 20 милиона долара от шейховете.

Полякът се провали два пъти – през 2012 и 2015 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.