Начало Бокс Юбилейната Купа „Странджа“ със свободен вход за ученици

Юбилейната Купа „Странджа“ със свободен вход за ученици

Юбилейната Купа „Странджа“ със свободен вход за ученици
0

Свободен вход за деца и ученици очаква желаещите да посетят юбилейното 75-о издание на Купа „Странджа“. Най-старият международен боксов турнир в Европа ще се проведе от 4 до 11 февруари.

Близо 300 боксьори от 30 страни ще вземат участие в зала „София“, като сред тях личат имената на олимпийски, световни и европейски шампиони и медалисти.БФ Бокс прави още една стъпка в популяризирането на спорта сред младежите, които ще могат да влизат безплатно в хода на целия турнир.

Билетите за останалите зрители ще бъдат съответно 10 лева (за целия ден от 4 до 9 февруари), 15 лева (полуфинали, 10 февруари) и 20 лева (финали, 11 февруари). Желаещите да изгледат целия турнир могат да го направят и срещу пакетен билет от 80 лева.

Билети ще могат да се купуват в мрежата на УРБО – https://urboapp.com/ и на входа на зала „София“.Купа „Странджа“ се очертава като мини световно първенство. Представители на 4 континента – Европа, Азия, Африка и Северна Америка ще се качат на ринга, а България също ще заложи на най-добрите си национални състезатели.

Турнирът е част от подготовката към Олимпийските игри в Париж през лятото.